Electrolux Piekarnik Parowy - Jak korzystać z różnych poziomów pary i potraw, do których są dedykowane? (wideo)
Problem
- Jak korzystać z różnych poziomów pary w piekarniku
Dotyczy
- Piekarnik SteamPro
- Piekarnik SteamBoost
Rozwiązanie
1. Istnieją 4 różne poziomy pary w piekarnikach parowych Electrolux:
- Niska wilgotność
- stosować do: delikatnych steków, chrupiącego chleba
- Wilgotność średnia
- używać do: gulaszu, zapiekanek i zapiekanek
- Wysoka wilgotność
- używać do: kremu, flansów i serników
- Pełną parą
- stosować do: ryżu, ryb gotowanych na parze i drobiu
Zapoznaj się z pełnym opisem poziomów pary w instrukcji obsługi dostarczonej z piekarnikiem parowym. Pobierz .
Akcesoria oraz środki do konserwacji piekarników parowych znajdziesz w naszym